Hangi kiracı adayına hangi kiralık ev önerilir; hayal ettiğiniz evin nerede ve nasıl olduğunu merak ediyorsanız, öncellikle yaşam standartlarınızı ve ailenizin üyelerini de göz önünde bulundurmanız gerekecektir. Orta, dar ve yüksek gelirli ailelere özel seçeneklerle birlikte, bekar, evli ve çocuklu aileler için de seçeceğiniz ev modelleri önemli olacaktır.

Bekar Ve Çalışanlar İçin Hangi Evler Uygundur?

Bekar ve çalışanlar için stüdyo daireler uygun olabileceği gibi son dönemde apart dediğimiz içi eşyalı dairelerin seçilmesi sizin için uygun olacaktır. Çalıştığınız için evde çok bulunmayarak, evin küçük ve kısıtlı alana sahip olması sizi rahatsız etmeyecektir. 1+ 0 ve 1+ 1 ev modelleri bekar ve çalışanlar için iyi bir seçenek olurken, dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirmeyi seviyorsanız bu seçenekler arasında 2+ 1 daire modellerine de yer verebilirsiniz. Aynı zamanda arabanız varsa otoparkı bulunan apart modelleri de sizin işinizi görecek aynı zamanda lokasyonu da merkezi yerlerde olan bu evler size kolay ulaşım da sağlayacaktır.

Evli Ve Dar Gelirli Aileler İçin Hangi Evler Uygundur?

Evli ve dar gelirli aileler için 2+ 1 evler en ideal olanlardır. Son dönemde kira artışı nedeniyle çocuklu olmayan aileler için standart olarak kullanabilecekleri 2+1 hem dostlarınızı ağırlayabilecekleri hem de kendilerine geniş bir alan sunabilecekleri seçeneklerin de olmasını sağlar. Kiralık ev için özel dekorasyonlara ve eşyalara yer verilmiş olan modelleri de seçebilirsiniz. Kiralık daireler genel olarak artışa geçmiş olsa da 2+1 evler hem ortalama bir kiraya sahip olacak hem de size uygun bir kullanım alanı da sunacaktır. Kiraların artışından etkileniyor ve ödemekte zorluk çekiyorsanız şimdilik 1+1 daireleri de tercih edebilirsiniz.

Evli Ve Çocuklu Aileler İçin Hangi Daireler Uygundur?

Evli ve çocuklu aileler için her zaman geniş oda seçenekleri ve tabi ki evin lokasyonunun da merkezi bir yerde olduğu seçenekler uygun olacaktır. 3+1 evler tabi ki evdeki çocuk sayısına göre değişebilir ancak en ideal olandır. 3+ 1 ya da 4+1 daireleri çocuklarınızın konforlu yaşaması için tercih edebilirsiniz.

Son dönemde değişen emlak piyasasıyla birlikte size özel seçenekler sunmakta olan kira öder gibi ev alma seçeneklerinden de yararlanarak, kendinize ait bir eviniz olmasını sağlayabilirsiniz. Hem ödemede zorluk çekmeden hem de dilediğiniz genişlikte olan evler için ailenize özel gelirinizi sarsmayacak ödeme planlarından yararlanabilirsiniz.

Birtep Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olun!

Çözüm odaklı olan Birtep ailesi, hemen teslim alacağınız karlı yatırım avantajları sunmaktadır. Ekonomik seçeneklerle kira öder gibi ev sahibi de olabileceğiniz güvenilir bir emlak projesi sunar. Karlı yatırımlarınız ve güvenli ödeme seçenekleriniz için size özel % 100 yerli seçenekler sunmaya da devam edecektir.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.