Covid-19 sürecinde ev kredi paketleri ile ilgili de duyurular yapıldı. Buna göre kamu bankaları düşük faizli ev kredileri verecekler. Uygun ödeme koşulları da sağlanıyor. Ev almak isteyenler araştırmalara başladı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde şu anda en düşük faiz oranlı konut kredileri sunuluyor!

Faiz Oranları 0,64’ten Başlıyor!

Konut kredisi faiz oranı sıfır ve ikinci el evlerde farklılaşıyor. Kamu bankaları yaptıkları ortak açıklamada sıfır konutlar için faizlerin 0,64’den başlayacağını duyurdu. İkinci el konut kredilerinde ise faizler 0,74 seviyesinden başlıyor.

Konut kredileri faizle bakımından avantajlı! Aynı zamanda ödemelerde de tüketicilere kolaylık sunulacak! Özel ödeme seçenekleri daha rahat bir geri ödeme imkanı sağlıyor.

0,64 Faiz Oranlı Konut Kredisinde Yapılandırma Olacak Mı?

1 Yıl Ertele veya Eşit Taksitlerle Kredi Al!

Konut kredi ödemeleri için ev almak isteyenler kampanyanın fırsatlarından yararlanabilirler. 1 yıl ödemesiz kredi alma imkanı sunuluyor. Böylece isteyenler Covid-19 etkisiyle ekonominin olumsuz etkilendiği bu dönemde 12 ay ödemesiz bir plan oluşturarak ev sahibi olabilirler.

Kredi koşullarında bir diğer kolaylık da eşit taksit olanağı! Aylık sabit taksitlerle kredi geri ödeme planınız yapılabilir.

Konut kredi ödemelerinde 15 yıla kadar vade imkanı da bulunuyor! 15 yıla kadar taksitli olarak ev kredisi çekebilirsiniz.

Kredi Limiti En Fazla 750 Bin TL!

Konut kredi limiti en fazla 750 bin olarak belirlenmiştir. İzmir, Ankara ve İstanbul için geçerli olan bu ev kredisi üst sınırı, diğer şehirlerde 500 bin TL’dir.

Üst limitler doğrultusunda finansman kaynakları aylık 0,64’den başlayan faiz oranları, 12 ay ödemesiz dönem veya 15 yıla kadar taksit avantajlı olarak değerlendirebilirsiniz.

Ödeme fırsatları ise hem sıfır hem ikinci el konutlar için sunulur.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Koşulları!

Ziraat konut kredisi koşulları azami olarak 500 bin TL’ye kadar, 12 ay ödemesiz ve maksimum 180 ay vade sunuyor. İzmir, İstanbul, Ankara için üst limit 750 bin TL olarak belirlendi.

Konut kredisinden faydalanmak için KASKO, BES, DASK, KHM, Bankkart, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üçüne sahip olmanız gerekiyor. Bu ürünlere yeni başvurmuşsanız kredi başvurusu yapabilirsiniz.

HalkBank Konut Kredisi Koşulları!

Üst sınır ve ödeme koşulları olarak Ziraat Bankası ile aynı şartlara sahiptir. Halkbank tarafından verilen konut kredisinde zorunlu peşinat oranı ise %10’dan başlayacak.

Faiz oranları sıfır konutlarda aylık 0,64 iken ikinci el konut kredilerinde ise 0,74 olmuştur. 15 yıl vadeli geri ödeme yapabilir, 12 ay ödemesiz dönem tercihinde bulunabilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Başvuru Şartları!

Vakıfbank konut kredisi başvuruları diğer bankalarda da olduğu gibi 2 Haziran 2020 tarihi itibariyle başladı. Azami 12 aya kadar ödemesiz kredi kampanyası bulunuyor. Ayrıca 15 yıla kadar eşit taksitli kredi kullanabilirsiniz.

Konut kredisi faizlerindeki indirimler ile gayrimenkul sektöründe hareketlilik olması bekleniyor.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.