Bursa’da toplamda 17 ilçe bulunmaktadır. Türkiye’nin en kalabalık 10 ili üzerinde yer alan Bursa, kolay ev alım ve satım işlemlerinde de yüksek nüfus oranıyla dikkat çekmektedir. Birtep, özellikle faizsiz ev al seçenekleri sunarak, Bursa’da konforlu ve kolay ev sahibi olabileceğiniz geniş konut seçeneklerine yer vermektedir. Faizsiz, vade farksız ve kredisiz ev alma yöntemlerinden yararlanabilirsiniz.

Bursa Konut Kredisiz Ev Avantajları 

Marmara’da yer alan Bursa, İstanbul’a yakın olan en kalabalık kentlerimiz arasında yer almaktadır. 2019 yılında yapılan nüfus analizinde Bursa’da ikamet eden kişi sayısı 3 milyon 56 bin 129’ye ulaşmıştır. Hızla gelişen bir kent olarak, hızlı bir şekilde ev alma yollarında da oldukça avantajlıdır. Birtep üzerinden Bursa ev satın al seçeneklerini değerlendirirken, uygun fiyat ve ödeme yöntemleriyle kısa zamanda ev sahibi olabilmeniz sağlanmaktadır.

Faizsiz, kredisiz ve kefilsiz ev al seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Bursa’da konut kredisi oranları % 0, 74 oranında hesaplanmıştır. Faiz oranlarıyla birlikte hayal ettiğinizden çok daha fazla ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Taksitle ev alma avantajlarını kullanarak kısa zamanda ev sahibi olabileceğiniz konut kredisiz avantajları tercih edebilirsiniz.

% 0 Faizle Bursa’da Ev Sahibi Olun! 

Bursa’da ev sahibi olma Birtep ile artık çok kolay. Taksitle ev sahibi olmanızı sağlayacak seçenekler sunarken, faizsiz ev al imkanlarından yararlanarak konut kredisi kullanmadan ev alabilmeniz sağlanacaktır. Uygun fiyat aralıkları ve kolay ödeme yöntemleriyle kira öder gibi ev sahibi olabileceğiniz seçenekleri anında kullanabilirsiniz.

TÜİK üzerinden yapılan endekslerle Türkiye’de Bursa en çok konut alım yapılan iller arasında 5. sırada yerini almıştır. Mudanya, Gemlik ve Nilüfer ilçelerinde ev satış ve alın oranları yükselmiştir. Daire satın al seçeneklerinin en çok kullanıldığı internet analizlerine göre Nilüfer ilçesi en çok konut alınan ilçeler arasında yer almaktadır.

Bursa’da Peşinatsız Ev Alma Seçenekleri  

Taksitle ve peşinatsız ev alma seçenekleri sunmakta olan Birtep, alıcıların ve satıcıları güvenli bir platform üzerinde buluşmasını sağlamaktadır. Türkiye’nin gelişmiş şehirlerinden biri olan Bursa’da kefilsiz ve kredisiz daire satın al seçeneklerinden kısa zamanda yararlanmanız sağlanmaktadır. Yüksek peşinatlar ödemeden ve kefil bulma zorunluluğu olmadan hayal ettiğinizden çok daha kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz.

Bursa’da Hızla Ev Sahibi Olun! 

Mudanya, Orhaneli, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde en geniş ve ferah ev seçeneklerine yer vermiş olan Birtep, hayal ettiğinizden çok daha kısa sürede ev almanızı sağlayacaktır. Kredisiz, peşinatsız seçeneklerle, taksitli ödeme yöntemlerine yer verir. Alıcıları ve satıcıları Bursa’da hızlı bir şekilde buluşturacaktır.

Birtep’le Hızla Ev Sahibi Olun! 

Konut ve taşıt alanında geniş bir platform olarak, üyelerin güvenilir tahsilat yapmasını sağlamaktadır. Karlı yatırım aracınız Birtep, ekonomik ve güvenilir ev satın alma işlemlerinde hayal ettiğinizden çok daha kısa sürede yanınızda olacak hemen anahtarınızı  teslim almanızı sağlayacaktır.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.