Hayalimizdeki eve sahip olabilmek için çok çalışırız. Kimi zaman bu eve banka kredileri ile kimi zaman ise ömrümüzce biriktirdiğimiz para ile sahip oluruz. Ev sahibi olmak, kimilerine lüks gibi gelse de, peşinatsız şekilde ev sahibi olunabilir. Ev sahibi olmak herkesin hakkıdır.

Hayalinizdeki Evi Alın

Bir ev sahibi olmanın hayalini kuruyorsanız, bu hayali gerçekleştirmek bir adım uzağınızda. Peşinatsız şekilde ev sahibi olabilmek için Birtep ile çalışmanız yeterli. Faizsiz ödeme yöntemleri ile sahip olabileceğiniz eviniz sizi bekliyor.

Banka kredileri, kefiller, ağır faiz yükü altına girmek istemiyorsanız, hem sizin hem de satıcı için uygun yöntemler geliştiren Birtep’e başvurabilirsiniz. Hayalinizdeki eve kavuşabilir ve bunu kendinizi zorlamadan yapabilirsiniz.

Faizsiz Taksitlendirme ile Ev Sahibi Olun

Evinizi alırken, kredilerin ağır faizlerini ödemek, paranızı daha lüks bir ev için harcayabilecekken, bankalara ödeme yapmanızı sağlıyor. Ağır ödeme şartları, yüksek faizler bankaların alıcıları zor şartlar ile yüzleşmek zorunda bırakmasını sağlıyor.

Ağır yüklerin altına girmektense, faizsiz taksitlendirme seçenekleri ile evinizi alabilir ve kendinize uygun ödeme planı ile sıkıntıya düşmeden ödemenizi yapabilirsiniz.

Kendinizi Zorlamayın

Peşinat vermeden, taksitlendirmeye faiz ödemeden, ağır kredi borçları ile yüzleşmeden ev sahibi olabilmeniz mümkün. Bu yüklerden kurtulmanız sayesinde, kirada oturmak yerine, paranızı kendi evinizi almak için kullanabilirsiniz.

Kendi evinizin sahibi olmak ve bunu yaparken de zorlanmamak istiyorsanız, peşinatsız, kredisiz, faizsiz ev sahibi olabileceğiniz yöntemleri denemelisiniz.

Ekonomiye Katkı

Paranızı en doğru şekilde değerlendirmek, birikim yapmak, hayalinizdeki eve kavuşmak artık çok kolay şekilde halledilebiliyor. Aynı zamanda, ev satmak isterseniz, hazır alıcılar ile bu hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Dilediğiniz evi alarak, aynı zamanda satıcının ürününü hızlı bir şekilde satmasını sağlayarak, ülke ekonomisine Birtep olarak katkı sağlamayı planlıyoruz. Hem sizin ekonominiz hem de ülkemizin ekonomisi bizler için değerlidir.

Geniş Portföyden Evinizi Seçin

Birtep portföyünün geniş olması, piyasadaki iyi evleri alıcılar ile buluşturması, alıcıların evi alırken uygun yöntemleri ile kendisine ödeme planı hazırlayabilmesi sayesinde ev sahibi olabilmeniz mümkün.

Birtep ile seçeceğiniz bir eve, peşinatsız, faizsiz olarak sahip olabilir, paranızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Birikim Yaparken Zarar Etmeyin

Birikimin amacı, ilerleyen süreçte paranızın değer kazanması iken, kredi faizleri, yüksek borçlanmalar ile kar etmek yerine zarar etmeyin. Emeğiniz ile kazanmış olduğunuz paranın en iyi şekilde değerlendirilebilmesini sağlayın. Bunun için gerekli olan adımları atın.

Paranızı en iyi şekilde değerlendirmek, peşinat ödememek, yüksek faizler ile boğuşmamak için sizi Birtep’e bekliyoruz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.