Ev satmak için günlerce ve hatta aylarca beklemiş olabilirsiniz. Evinizin alıcılar ile buluşmamasının pek çok sebebi de olabilir. Emlak şirketleri, emlak siteleri, ilanlar ile evinizi satmaya çalışmış fakat sonuç elde edememişseniz, en hızlı ve güvenilir şekilde evinizi satabilmek için Birtep ile iletişime geçebilirsiniz.

Evinizin Değerini Öğrenin

Evinizin değeri, evinizi satabilmeniz için bilmeniz gereken bir durumdur. Bu sayede piyasa değeri altında evinizi satmamış olursunuz. Aynı zamanda, piyasa değeri üstünde fiyatlandırılmış olan evler, alıcılar tarafından tercih edilmemekte ve satılmaları uzun sürmektedir.

Evinizin değerini Birtep ekspertiz desteği ile kısa sürede öğrenebilirsiniz ve bu değer üzerinden evinizi satabilirsiniz.

Uzman Görüşü Alın

Evinizi satmadan önce, nasıl satabileceğiniz hakkında bir danışman ile çalışmak, evinizi satabilmenizi kolaylaştıracaktır. Seçmiş olduğunuz danışmanın, alanında tecrübeli olması evin satılma süresini azaltacak ve fiyat olarak daha iyi şekilde satılmasına olanak sağlayacaktır.

Pazarlama Teknikleri Kullanmak Önemlidir

Evinizi kendiniz satacak olsanız da, bir uzman desteği alacak olsanız da, evin pazarlanması çok önemlidir. Bu pazarlama kısmı için, evin doğru şekilde tanıtılması gerekmektedir. Baştan savma olarak yapılan pazarlama işlemleri, alıcı çekmek yerine, alıcıların güvenini kırmaktadır.

Pazarlama yapılırken, sosyal medya, internet, insan ilişkileri kullanılmalıdır. Bu sayede alıcılara ulaşılmalı ve ulaşıldıktan sonra da iyi ilişkiler kurulmalıdır.

Evinizi Güven ile Satın

Bir alıcı için, satıcının güven vermesi önemlidir. Ev fiyatları yüksek meblağlar olduğu için, kimse parasını güven duymadığı bir satıcıya vererek alışveriş yapmak istemez. Bu durumda alıcılara güvenle hizmet vermek, evin satılmasında rol oynayan durumlardan birisidir.

Birtep ile alıcılara güven verebilir ve bu sayede daha hızlı şekilde evinizin satılmasını sağlayabilirsiniz. Alıcılar ile geliştirilen iyi ilişki ve hizmet politikası gereği, güven veren şirket kuralları sayesinde, alıcılar Birtep üzerinden ev alım işlemlerini güvenle yapmaktadır.

Birtep ile Satış İşlemleri

Birtep ile uzun süredir alıcı bulamayan evinizi kısa sürede satabilmeniz mümkündür. Bunun için üyelik formu doldurmanız gerekmektedir. Daha sonrasında üyeliğinizi aktive ederek sözleşme imzalamalısınız. Bu sayede evinizi Birtep portföyü altında paylaşabilir ve alıcıların dikkatini çekebilirsiniz.

Birtep ile Hızlı Satış

Birtep, alıcılara sunduğu fırsatlar sayesinde, satıcıların da evlerini hızlı şekilde satabilmelerini sağlamaktadır. Birtep üzerinden birisi evinizi görür ve beğenirse, bu evi alma koşulları çok uygun olduğu için, vakit kaybetmeden evinizi alacak ve uzun süredir satamamışsanız bile evinizi satabileceksiniz.

Yardım ve işbirliği için Birtep ile iletişime geçebilir, sorularınız hakkında cevaplar bulabilirsiniz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.