Türkiye’nin başkenti Ankara nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ikinci il. Kentte mevcut konut stoku nüfusa yetecek oranda dolayısıyla Başkentte konut sıkıntısı gibi bir problem söz konusu değil. Ankara’da yatırım amaçlı gayrimenkul almak isteyenler öncelikle Birtep güvencesi ile konut arayışına yönelir. Satıcının da ilk adresi olan Birtep, Ankara hızlı ev satma konusunda hem alıcının hem de satıcının yanında yer alır.

Piyasa Değerinde Satış

Pandemi döneminin ekonomiye olan etkisinden kaynaklı olarak evini satmak isteyen insanların sayısında ciddi artışlar yaşanıyor. Evini satmak isteyenler emlak piyasasının rekabeti ve pazarlama konusunda yeterli alt yapıya sahip değildir. Oysa ev satarken piyasa değerine çok dikkat etmek gerekir.  Piyasa değerinin üstündeki bir ev kolay bir şekilde alıcı bulamaz. Piyasa değerinin altında satılan bir evde ise satıcı zarara uğrar.

Uzman Ekspertiz İle Değer Tespiti

Ankara ev satma konusunda güvenli bir firma olan Birtep evin değerini bir uzman olarak değerlendiriyor ve satılması gereken en uygun fiyat üzerinden hızlı bir şekilde satışını gerçekleştiriyor. Evini satabilmek için uzun süredir bekleyen ve sonuç elde edemeyen insanlar Birtep’in hızlı karşısında hedefine ulaşıyor. Uzman ekspertizler konutun değerini tespitini gerçekleştiriyor, satış politikası çerçevesinde konut hızlı bir şekilde satılıyor. Satıcı gayrimenkul satışını gerçekleştirebilmek için öncelikle konutu Birtep portföyü içerisinde yer almasına dikkat etmelidir. Portföy içerisinde satışa sunulan konutların fotoğrafları detaylı bir şekilde yer alır.

Güvenin Adresi Birtep

Fotoğraflar incelenerek beğenilmesi halinde alıcı güvenin adresi olan birtep ile iletişime geçer. Gayrimenkul satışı yapmak için bir danışman desteği almak her zaman için işi kolay hale getirir. Danışman kısa süre içerisinde geri dönüşler sağlar ve satıcı arasında ilişkileri geliştirir. Alım gücüne uygun pazarlama teknikleri üreterek evin daha hızlı şekilde satılmasını sağlar. Her konutun eklerine uygun alıcısı mutlaka vardır.

Hızlı Satış Nasıl Yapılır?

Gayrimenkulun değerinde ve hızlı bir şekilde satılması için:

  • Evin bulunduğu bölgenin özellikleri belirtilmeli
  • Evin konumunun alıcı için avantajları ve dezavantajları sıralanmalı
  • Konutun tüm özellikleri açıklanmalı
  • Benzer evleri satış değerleri karşılaştırılmalı
  • Alanında uzman danışmanlardan destek alınmalı
  • Reklam ve pazarlaması yapılmalı
  • Evin fotoğrafları net olarak çekilmeli
  • Satış ilanında tüm yönler tek tek ele alınmalı
  • Alıcı ile kesinlikle bina içerisinde görüşme gerçekleştirilmeli
  • Evin dış görünüşünün yenilenmesi gereklidir.

Alanında Uzman Danışman Kadrosu

Önemli olan konutun özelliklerini ön plana çıkarmak ve bu saniyede ev arayan insanların istedikleri özellikleri bulmalarına yardımcı olmaktır. Konutun tüm özelliklerinin doğru bir şekilde alıcıya duyurmak hem güven sağlar hem de hızlı satış olanağı sunar. Birtep’in alanında uzman danışman kadrosu pazarlama yöntemleri ve tecrübeleri ile güvenli ve hızlı satış gerçekleştirir. Hızlı ev satmak için yapılacaklar arasında öncelikle ev ile aradaki duygusal bağlantıdan kurtulmak gelir.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.