Ankara’da toplamda 5.639.076 nüfus oranına sahiptir. Türkiye’nin başkenti olarak kalabalık şehir ortalamasında ilk beşte yer almaktadır. Ev alım ve satım işlemlerinin de hızlı bir şekilde gerçekleştiği Ankara, kredi kullanmadan ev alma fırsatlarının bulunduğu konforlu emlak seçeneklerine sahiptir. Birtep, alıcı ve satıcıların işlemlerini hızlandırarak, güvenli seçenekler sunmaktadır.

Ankara’da Konut Kredisiz Ev Alma Fırsatı! 

2020 yılının son konut endeksine göre Ankara % 33,36 oranında konut satış işlemlerinin gerçekleştirdiği iller arasında bulunmaktadır. Türkiye’de İstanbul ve İzmir’den sonra en çok konut alım ve satım işlemlerinin yapıldığı Ankara, kısa zamanda satış oranını yükseltecek faizsiz ev al kampanyalarına da yer vermiştir.

Faizsiz, vadesiz ve konut kredisiz ev alma seçenekleri sunmakta olan alım ve satım alanında, Türkiye’nin birincil illerinden biri olarak Birtep platformunda da geniş bir kullanıcıya hitap etmektedir. Ankara’da ev satın al seçenekleri için alıcı ve satıcıların kullanabileceği geniş bir platforma sahip olan internet emlak platformu kısa zamanda işlem yapmanızı sağlayacaktır.

% 0 Oranında Faizsiz Ev Fırsatları! 

Konut kredisi ortalama olarak % 0,74 oranında aylık faiz seçenekleri sunar. 300 bin ile 500 bin lira arasında bulunan konutlarda, özellikle dosya masrafları artmakta, peşinat seçenekleri de ödeme planının aksamasına neden olmaktadır. Ankara’da ev seçeneklerini kefilsiz ev satın al imkanlarıyla sunarken aynı zamanda faizsiz seçeneklere de yer vererek, kısa zamanda ev sahibi olmanız sağlanmaktadır.

İl nüfus oranıyla birlikte, Ankara’da en çok ev satın alma işlemlerinin gerçekleştiği Cebeli, Ulus ve Kızılay kredi kullanmadan daire satın al işlemlerinde dilediğiniz konudu bulmanızı sağlayacaktır. Faizlere takılı kalmadan, kredi ve dosya masrafı ödemeden hayallerinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

Ankara’da Ev Sahibi Olmak Çok Kolay! 

Ankara’da ev almak için uygun fiyat aralıkları ve ödeme kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Türkiye’nin en kapsamlı emlak platformlarından biri olan Birtep, kefilsiz ev satın al işlemlerinden yararlanabileceğiniz güvenli ödeme alanları oluşturmaktadır. Ev kampanyalarında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerini kira öder gibi taksitle alabilir, aylık kazancınız üzerinden değerlendirerek ev sahibi olmanın en kolay yöntemini kullanabilirsiniz.

Ankara’da Hızlı Anahtar Teslimi Evler! 

Ankara’da hızlı anahtar teslimli evler sunmakta olan Birtep, taksitle kira öder gibi ev almanızı sağlayacak platformlara da yer vermektedir. Güvenli emlak piyasasına yer vermiş olan emlak seçenekleriyle birlikte, Ankara’nın eğitim, ulaşım ve işletme alanlarında en konforlu olan dairelerini alıcılarla buluşturmaktadır.

Birtep Ankara’da Taksitle Ev Fırsatları! 

Birtep güvenli ticaret platformu olarak, alıcı ve satıcıların aynı platform üzerinde buluşmasını sağlamaktadır. Peşinatsız, vade farksız, kredisiz ve kefilsiz seçenekler sunarak, Türkiye’nin en kalabalık illerinden biri olan Ankara’da konforlu bir eve uygun ödeme yöntemleriyle sahip olma avantajları sunar. Ücretsiz üyelikle taksitli ve ekonomik konut fiyatlarına bakabilirsiniz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.