Kredisiz Ev almak istiyorsunuz ve hayallerinizdeki ev için gerekli parayı bulmakta zorlanıyor musunuz? Yüksek faizli kredilerin yükünü taşımak istemiyor, evin değerini ödeyerek satın almak mı istiyorsunuz? Bunun için bankalara başvurmanıza ve kefil göstermenize gerek yok.

Hayalinizdeki Eve Kavuşun

Güzel bir evde oturmak herkesin hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmek için finans desteğini bankalar tarafından almak, hem uzun süre borç ödemenize hem de yüksek faizler yüzünden almış olduğunuz paranın çok fazlasını vermenize sebep olur. Böyle bir durumda da kredinin faizlerine ödemiş olduğunuz para ile aslında daha iyi bir ev alabilirsiniz.

Kredi faizleri ile uğraşmadan ev sahibi olabilmeniz mümkün. Bunun için Birtep ile iletişime geçmeniz halinde, almak istediğiniz evi gerçek değeri ile alabilirsiniz.

Taksitlendirme ile Ev Sahibi Olun

Faizsiz taksitlendirme ile ev sahibi olmak ister misiniz? Evinizi satın alın ve faizsiz taksitlendirme seçeneği ile değerini ödeyin. Kredi faizleri ile beli bükülen ev sahiplerinin artık bir eve sahip olabilmek için yüksek faizli krediler ile uğraşmasına gerek kalmadı. Birtep ile paranızı en doğru şekilde değerlendirerek ev sahibi olabilirsiniz.

Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olun

Faizsiz taksitlendirme sayesinde, kirada oturduğunuz parayı kendi evinizin sahibi olabilmek için kullanabilirsiniz. Düzenli olarak kiraya para yatırmak yerine, evinizin taksitlerini ödeyebilir ve taksitleriniz bittiğinde para ödemenize gerek kalmadan, kendi evinizde, oturabilirsiniz.

Ekonomiye Destek

Şu anda ülkemizde pek çok konut satıcısı ellerinde bulunan konutların satılmamasından şikayet ediyor. Aynı zamanda, ev sahibi olmak isteyen alıcılar da yüksek faiz ve ev fiyatları konusunda şikayetçi.

Her iki tarafın derdine de derman olacak bir sistem ile çalışan Birtep, ev sahibi olmak isteyenleri ev sahibi yaparken, ülkemizin temel politikalarından olan inşaat politikasına da destek sunuyor. Evlerini kolay şekilde satabilen konut satıcıları, evlerine ekonomik yollar ile sahip olabilen alıcılar ile ticaretin devamlılığı sağlanıyor.

Kolay Şekilde Ev Sahibi Olun

Birtep ile ev sahibi olabilmeniz çok kolaydır. Sitenin portföyünde bulunan evler arasından beğendiğinizi seçebilirsiniz. Bu eve anında sahip olabilirsiniz. Evinizi kredi almadan alabilir ve alırken faizsiz şekilde taksitlere bölebilirsiniz.

Evinizi almanın güvenli, pratik ve ekonomik yolu olarak Birtep tercih etmeniz halinde, yüksek fiyatlar biçilen evlerden, deneyimsiz satış elemanlarından, sizi borca sürükleyen bankalardan kurtulmuş olursunuz.

Eğer ev almak istiyorsanız ve evinizi alırken gerçek değeri ile taksitlendirme yapılmasını, kredi çekmemeyi arzuluyorsanız, Birtep ile iletişime geçebilirsiniz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.