Bankaların artan kredi faizleri, ev sahibi olmak isteyenlerin karşılayamayacağı miktarları ödemelerini şart koşabiliyor. Bu durumda insanlar, ev sahibi olabilmek için, öderken zorlanacakları koşullar altında anlaşmalara varabiliyor. Taksitle ev sahibi olabilmek için, banka kredilerini tercih etmek yerine, evinizin piyasa değerinde alım yapabileceğiniz Birtep tasarruflu ödeme yöntemlerini tercih edebilirsiniz.

Evinizi Seçin

Hayalinizdeki evi alabilmek için, gereksiz borçlanmalara, bütçe dostu olmayan anlaşmalara girmek zorunda değilsiniz. Paranızı en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz Birtep fırsatları ile ödeme yaparak hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

Bunun için gelişmiş portföyümüzden en beğendiğiniz evi seçebilir ve kendinize uygun ödeme planını uzman kadromuz ile birlikte oluşturabilirsiniz. Ev almanın sizin için ne kadar önemli ve zor bir süreç olduğunu biliyoruz. Bu süreç içerisinde sıkıntılarınıza ortak olmayı ve bu sıkıntıları azaltmayı hedefliyoruz.

Evinizi Hemen Alın

Kiracı olmaktan bıkmışsanız, ya da evinizi değiştirmek istiyor fakat hem artan konut ücretleri hem de acımasız kredi faizleri ile uğraşmak istemiyorsanız, Birtep ile çalışarak tüm bu sıkıntılardan kendinizi kurtarabilirsiniz.

Taksitle ev sahibi olmak için, evinizin piyasa değerinden fazlasını ödemek zorunda değilsiniz. Uygun ödeme planları, faizsiz taksitlendirme seçenekleri ile Birtep, hem konut satıcılarının hem de alıcıların daha rahat şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak için çalışıyor.

Taksitli Ev Seçenekleri

Dilediğiniz yerden seçmiş olduğunuz ve hayallerinizdeki ev olduğuna inandığınız evi, anında bütçe dostu taksitlendirme seçenekleri ile alabilirsiniz. Evinizi alırken, uzman görüşü almak, hem piyasa değeri, hem de ödeme planı açısından sizin için daha iyi olacaktır.

Faizsiz ödeme yöntemleri ile hem faizden hem kefil ve banka kredilerinden kurtulacağınız Birtep ödeme planı sayesinde, dilediğiniz eve kira öder gibi sahip olabilirsiniz.

Ev Alırken Kar Edin

Evinizi uygun değerler sayesinde alarak kar edebilirsiniz. Güvenilir ve ekonomik olan ödeme yöntemleri ile paranızı en iyi şekilde değerlendirebilir, gereksiz komisyonlar ödemekten kurtulabilirsiniz.

Aşırı komisyonlar, senelerce ödeme külfeti olan krediler ev alırken size sorun yaratıyorsa, Birtep ile en karlı ve ekonomik şekilde evinizi alabileceğinizi unutmayın.

Değerini Biliyoruz

Paranızı kazanırken vermiş olduğunuz emeğin değerini biliyoruz. Konut alabilmek için senelerce çalıştıktan sonra, paranızın değerinde olmayan bir eve gitmesinin önüne geçmeye çalışıyoruz.

Emeğinizin karşılığı olarak kendi evinize sahip olabilme hakkınızı en iyi şekilde kullanabilmeniz için uygun taksitlendirmeler, faizsiz ödemeler ve ekonomik yöntemler ile hayalinizdeki eve kavuşmanızı sizin kadar biz de istiyoruz.

Banka kredileri ve yüksek faizler ile uğraşmadan, en uygun şekilde taksitli ev alabilmek için bizim ile irtibata geçin. Birtep, evinizi en iyi koşullarda alabilmeniz için çalışıyor.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.