Güzel bir müstakil eve sahip olmayı herkes ister. Ancak artan konut fiyatları ve banka faizleri nedeniyle müstakil bir ev almak değil her türlü evi almak oldukça zor bir hale geldi. Tüm bu artan fiyatlar ve faizlerden etkilenmeden sahibinden satılık müstakil ev almak ister misiniz? Bunun için yapmanız gereken tek şey Birtep’e başvurmak.

Sahibinden Satılık Müstakil Ev

Müstakil evler belki herkesin sahip olmak isteyeceği ev türlerinden biridir. Geniş bahçeye sahip, alt ve üst komşulardan uzak, gürültüsüz bir evde yaşamak günümüzde istenilen şartlardan biridir. Ancak böyle bir eve sahip olmanın büyük maliyetleri olmaktadır.

Günümüzde artmış fiyatlar nedeniyle kişiler müstakil ev almak için ya yüksek miktarlarda kredi çekmekte ya da alamayacağını düşünüp uzaktan izlemektedir. Uygun fiyatlı, kişiselleştirilmiş ödeme seçeneğine sahip olan bir müstakil ev bulmak Birtep ile düşündüğünüz kadar zor değil.

Konut Kredisi

Ev almak denildiği zaman eğer birikmiş paranız yoksa ilk seçenek kredi çekmektir gibi bir yanlış algıya kapılmayın. Bankalarla anlaşılmış, yüksek faizler ve uzun taksitlendirmeler karşısında uzun yıllar boyunca taksit ödemek zorunda değilsiniz.

Konut kredisi, müşterilere kendi rızaları karşısında belirlenmiş faiz tutarları ve ödeme süresi ile bankalar tarafından verilen yüklü miktarlardaki paralardır. Kişiler aldıkları konut kredisinin taksitlerini yüksek faiz oranlarıyla ödeyerek ev sahibi olmaktadır. Ancak bankadan çekilen ve ev satın alınan miktar oldukça fark içermektedir. Kişiler büyük miktarlarda faiz ödemek zorunda kalmaktadır.

Konut Kredisi Çekmeden Müstakil Ev Satın Almak

Konut kredisi çekmeden müstakil ev satın almak mümkün olabilir mi? Hem de herhangi bir peşinat ödemeden? Birtep ile yapacağınız anlaşma sonucunda dilediğiniz müstakil eve kavuşmanız için ne yüklü krediler çekmenize ne de nakit bir paraya ihtiyaç duyulmamaktadır. Dilediğiniz müstakil evi konut kredisiz, kefilsiz, peşinatsız satın alabilirsiniz.

Peşinatsız Kefilsiz Müstakil Ev Almanın Güvenilir Yolu; Birtep

Ev satın almak, özellikle de müstakil ev gibi yüksek miktarlara sahip evleri satın almak için faizsiz, kefilsiz, kredisiz olarak alma fırsatını Birtep sunmaktadır. Birtep’e ulaşarak yapacağınız başvuru sonrasında yüksek miktarlar ödemek zorunda kalmadan ev sahibi olabilirsiniz.

Her bütçeden kişiye uygun fırsatlar sunması nedeniyle Birtep isteyen herkesi ev sahibi yapmaktadır. Kendi belirleyeceğiniz taksitler ve bütçelere finansal destek sağlanmasını amaçlamaktadır. Böylece kredilere ihtiyaç duymadan yüksek faizler ve ödeme miktarlarından korunabilirsiniz.

Nasıl Sahibinden Satılık Müstakil Ev Alınır?

Müstakil bir ev satın almak istiyor ancak yeterli bütçeniz olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak herhangi bir kredi çekmeden, peşinat ödemeden dilediğiniz gibi taksitlendirdiğiniz şekilde sahibinden satılık müstakil ev satın almak Birtep ile mümkün.

Birtep şubelerimize gelerek, web sayfamızdan ya da telefon numaramızdan bize ulaşarak detaylı bilgi alabilir ve işlemlerinizin gerçekleştirilmesi için ilk adımı atabilirsiniz. Birtep şubelerimize gelmeniz ve başvuru yapmanızın ardından geriye sadece evinizi beğenmek ve taksitlendirme biçimini düzenlemeniz kalıyor. Noter huzurunda belirlenen tarihte eviniz size teslim edilir. Arkasından herhangi bir faiz ya da komisyon ödemeden ev sahibi olabilirsiniz.

Müstakil Ev Satın Almak Hayal Olmasın

Müstakil ev satın almak dendiği zaman çoğu kişiye hayal olarak gelmektedir. Yüksek fiyatlar, faizler ve taksitler akıllara gelir. Uzun süre banka ödemeleri, ağır taksitlendirme gibi seçeneklerden kaynaklı kişiler müstakil eve sahip olmanın bir hayal olmasını tercih etmektedir.

Birtep ile tüm bu faiz, yüksek fiyatlar ve taksitlendirmelere maruz kalmadan müstakil bir eve sahip olma hayalinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Birtep, her bütçeye hitap eden ödeme planları sayesinde herkesin dilediği eve sahip olmasını sağlamaktadır.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.