Ev almaya uygun bütçesi ya da birikimi bulunmayan kişiler, genellikle kiralık evlerde oturmayı tercih etmektedir. Ancak kiralık bir evde oturmanın en büyük avantajı ödenen ve herhangi bir geri dönüşü olmayan paradır. Kiracılar için 2021’de ev sahibi olma fırsatı Birtep ile çok kolay bir halde.

Kiralık Daire Arayanlar Ev Sahibi Oluyor

Türkiye’nin her yerinde kiralık ev arama, arama motorlarının güncel başlıklarından biridir. Bunun nedeni birçok kişinin ev sahibi olmaktan uzak durmasıdır. Kiracılar için ev alma hayal olarak görülen bir durumdur.

Ev sahibi olmak için gerekli olan toplu para ya da kredi nedeniyle kişiler ev satın almaktan uzak durmayı tercih edebiliyor. Ancak herhangi bir peşinat ödemeden ya da krediye ihtiyaç duymadan da ev sahibi olmak mümkün. Adeta kira öder gibi düzenlediğiniz taksitleriniz ile bir gün siz de ev sahibi olabilirsiniz.

Konut Kredisi Hesaplama

Günümüzde ortalama bir evin fiyatının 400.000- 500.000 olduğu düşünülürse kiracılar için bu kadar nakit paraya sahip olmak oldukça zor bir durumdur. Bu paranın elde edilebilmesi için de ilk akla gelen yöntem konut kredisi almak olmaktadır.

Ancak 500.000 TL’lik bir ev için alınacak konut kredisi faizleriyle birlikte 1.000.000’a kadar ulaşmaktadır. Yani bir ev kendinize alırken bir ev de bankaya almak zorunda kalınması kaçınılmaz bir durum olarak görülmektedir. Ayrıca bu yüksek miktarlardaki geri ödemelerin aylık ödemesi de oldukça yüksek olmaktadır.

En uygun konut kredisi dahi oldukça büyük miktarlarda geri ödeme isteyen kredilerdir. Bu nedenle kiracıların ev sahibi olmak için tercih edebileceği başka bir yöntem bulunmaktadır.

En Uygun Konut Kredisi Yerine Ev Alma

Kredi çekmeden, peşinat ödemeden, yüksek miktarlardaki borçlara girmeden bir kiracı ev sahibi nasıl olabilir? Gerçekten tüm bu zorluklara girilmeden ev sahibi olmak mümkün müdür?

Kiracılar için peşinatsız ev alma Birtep ile mümkün. En uygun krediden dahi uygun fiyatlara ev sahibi olabilirsiniz. Ayrıca kendi belirlediğiniz taksitler ile zorlanmadan ödeme yapabilir ve belirlenen gün geldiği zaman ev sahibi olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Birtep’ten Kimler Yararlanabilir?

Faizsiz, kredisiz, peşinatsız bir ev satın almak istiyorsanız Birtep’e başvurabilirsiniz. Birtep’e başvuru yapabilmek için özel şartlar, belirli ödenekler bulunmamaktadır. Bir gelire sahip olan herkes, 18 yaşından büyük ise Birtep’e başvuruda bulunabilir. Yapılan taksitlendirme belirlemesinin ardından kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz. Herhangi bir kefile gerek duyulmadan, senet ile satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Birtep İle Ev Sahibi Nasıl Olunur?

Birtep ile ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikle şubelerimize gelerek ya da web sayfamız üzerinden başvuruda bulunmanız gerekir. Bunun ardından uzmanlarımız ile birlikte dilediğiniz evi seçebilir ve taksitlendirmesini gerçekleştirebilirsiniz.

Birtep’te yapacağınız ödeme türlerine göre erken teslimli, serbest ya da sabit yöntemlerden birini tercih ederek evinize kavuşabilirsiniz.

Yapacağınız taksit ödemelerinin miktarını kendiniz dilediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Böylece ödemede herhangi bir zorluk çekmeden ev sahibi olabilirsiniz. Taksitle ev alma için en güvenilir yol Birtep’i tercih etmektir.

Kiralık Daire Mi? Taksitle Ev Satın Almak Mı? Seçim Sizin!

Kiralık evlere her ay belirli bir miktarda ödeme yapmak zorunludur. Yapacağınız bu ödemeleri kullanarak ev sahibi olmanız mümkün.

Birtep, kira öder gibi ev sahibi olmanızı sağlayan bir kuruluştur. Küçük taksitler ve faizsiz ödeme fırsatı sunduğu için kira ödemekten herhangi bir farkı bulunmayan ödeme biçimimiz ile kiracılar da gönül rahatlığı ile ev sahibi olabilir. Böylece geri dönüşü olmayan ömür boyu ödenen kiralardan kurtularak kendi evinizde yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.