Günümüz dünyasının teknolojik gelişmelerle birlikte de yeni ekonomi politikaları geliştirmeye yönelik sunduğu çözümler birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Özellikle en temel ihtiyacımız olan barınmayı sağlayan evlerimiz için sunulan tasarruf ve ödeme imkanları da yeni nesil ekonomik çözümlerdendir.

Önce Cebi Düşünmek

İnsanoğlu için barınma, erteleme ya da göz ardı etme, ikame etme şansının olmadığı bir temel ihtiyaçtır. Bu sebeple de barınma ihtiyacımızı karşılayacak ev konusunda geriye düşünülecek tek bir şey kalıyor: Günlük yaşantımızın en büyük gider kalemi olan “ev” için kiralama mı tercih edilmeli yoksa satın mı alınmalı?

Kira mı ev satın almak mı sorusunun cevabını verebilmek için öncelikle ev konusundaki ihtiyacın belirlenmesi gerekiyor. Bir eve ihtiyacımız var fakat nasıl bir ev bütçemize uygun olarak beklentilerimizi karşılıyor, bunun kararının verilmesi gerekiyor.

Kira mı, Satın Almak mı?

Alım gücünün oldukça düştüğü son günlerde, özellikle de belirli bir gelir düzeyinin altında çalışan kişiler için en önemli veri, bu noktada beklentilerden çok bütçe konusu oluyor. Konut kredilerinin faizleri ve aylık taksitlerinin yüksekliği dolayısıyla da kiralama yoluyla bu ihtiyacı gidermek zorunlu bir seçenek olarak karşımıza çıkabiliyor.

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı dönemlerle birlikte kira fiyatlarında artışlar olmasıyla kimileri için ise kira öder gibi satın almak düşüncesi ağır basabiliyor. Bu noktada tabi ki arzu ettiğiniz evin taksitle sahibi olma konusu gündeme geliyor. Yine ihtiyaca ve bütçeye göre değişkenlik göstermek üzere kira ödemektense belki yaklaşık kira kadar olacak şekilde taksit ödeyerek gayrimenkul sahibi olmanın daha makul olduğunu düşünenler de olmaktadır. Bütçeye uygun meblağlarla kira öder gibi ev sahibi olmak fikri sonucunda elde ettiğiniz şeyin bir noktaya kadar barınabildiğiniz bir yer için sonu olmayan biçimde para ödemenin önüne geçiyor.

En Uygun Satın Alma Yollarını Araştırmak

Ev alma konusu gündeminize girdiğinde ihtiyaç duyulan meblağın karşılanması için ilk akla gelen çözüm banka kredileri oluyor. Bankanızın resmi statüsü ve sizin de banka müşterisi olarak statünüz kredi notunuzdan faiz oranlarına ve peşinat gereksinimine kadar birçok farklı parametre karşınıza çıkarıyor. Bunlar da ödeme gücünü çoğunlukla aşabiliyor yahut çeşitli sebeplerle kişilere mantıklı bir çözüm olarak sunulamayabiliyor.

Bu noktada da kişiler kredisiz ev sahibi olma çözümlerine yöneliyor. Yeni ekonomik şartların getirisi olarak yeni modeller geliştiren girişimciler sayesinde kredisiz ve peşinatsız ev sahibi olma hayal olmaktan çıkıyor.

Faiz ve Peşinat Düşünmek Zorunda Değilsiniz

Kendi evinizin sahibi olmak için günümüz ekonomik koşullarında geçim derdine bir yenisini eklememek için çözümler sunan platformların ağırlığı artması tüketici rahatlatan bir çıkar yol oluyor. Bütçeye uygun çözümleri aramak, bulmak dijital dünyanın da kolaylıkları ile de birleşince maliyetleri düşürmekte ve sürdürülebilir sonuçlar sunabilmektedir. Kredi zorunluluğunu ortadan kaldıran faizsiz ve peşinatsız ödeme imkanları sunan girişimlerle tanışmak hayatımızı kolaylaştırıyor.

Gayrimenkulde Uzun Vadeli Planlar Yapın.

Küresel ve milli ekonomide nasıl planlar uzun vadedeki sonuçları tespit edilip yapılıyorsa, bu noktada birbirini karşılıklı olarak etki altına alabildiği için bireysel kararlarımızda da planlarımızı uzun vadeli yapabilmeliyiz. Bireysel ekonomimizi belirleyen bütçemizi de uzun vadeli olarak planlamalıyız. Gayrimenkul ihtiyaçlarımızdan ev alma konusunda da hem ülke ekonomisinin kalkınması hem de bireysel rahatlığımız açısından sürdürülebilir çözümler üreten oluşumlara destek vermeyi deneyebilirsiniz.

Çözüm Ortağınızı Seçin; Uygun Ödeme Planı Belirleyin.

İhtiyacınıza uygun çözümleri bütçenize en uygun koşullarda faizsiz olarak oluşturulan ödeme planlarını anlaşmalı tasarruf kuruluşları ile sizlere getiren birtep.com sizin için en doğru konutu bulur, uygun maliyetlerle hizmet sunar. İster internet üzerinden isterseniz yüz yüze Birtep’ten ihtiyacınız olan hizmeti almanın konforu ve rahatlığını yaşayın.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.