İzmir nüfus yoğunluğunun arttığı hızlı gelişen kentler arasında yer almaktadır. Ortalama hane halkı sayısı 4. 320. 519 oranındadır. 30 ilden oluşan gelişmiş bir kent olarak, konut alım ve satım oranı her yıl gelişmekte olan kentler arasında yer alır. İzmir’de peşinatsız ev alma işlemlerini Birtep üzerinden yaparak, sürekli gelişmekte olan İzmir üzerinden geleceği yatırım yapabilirsiniz.  

 İzmir’de Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olun! 

İzmir Türkiye’de 2020 yılının Eylül ayından itibaren hem yabancılara hem de Türkiyeli vatandaşlara konut alım satım alanında % 25, 37 oranında gelişme göstermiştir. Bu gelişmelerle birlikte taksitle ev alma ve peşinatsız seçenekler çoğalmış aynı zamanda 5 büyük il arasında en çok konut satışı olan 3 il arasında yer almıştır. İzmir ev satın al seçeneklerinde Birtep, üyelerine özel taksitli ve peşinatsız fırsatlar sunarak, konut kredisi almadan ev sahibi olmalarını sağlayacak güvenli bir platform oluşturmuştur. Peşinatsız vade farksız ve kefilsiz seçeneklerle ev sahibi olabilirsiniz.  

İzmir’de Peşinatsız Ev Avantajları  

İzmir körfez manzarası olan, dünya genellemesinde yaşanabilen en iyi kentler arasında yer alan Türkiye’nin en sevilen illeri arasında yer alır. Peşinatsız ev seçenekleri sunarken, alıcıların birikimlerini de değerlendirebilecekleri peşinatlı ev avantajları sunmaktadır. İster peşinat kullanarak, isterseniz kullanmadan ev sahibi olabileceğiniz seçeneklere yer verilirken, konut kredisi çekmeden de ev sahibi olabileceğiniz imkanlar Birtep üzerinde mevcuttur.  

Üyelerin güvenli alım ve satım platformu olarak, kredisiz, vade farksız ve kefilsiz ev almanın en kolay yöntemleri sunulmaktadır. İzmir’de kefilsiz ev satın al seçeneklerinden yararlanarak, hayal ettiğiniz ev konforuna sahip olabilirsiniz. Güvenli alım ve satım platformu üzerinden konut kredisi almadan hayallerinizi gerçekleştirecek uygun fiyat aralıklarına yer verilmiştir.  

Konut Kredisiz Ev Seçenekleri  

Konut kredisinin sunduğu % 0, 74 oranındaki kredi seçenekleri ödeme yöntemlerinde zorluk çekilmesine neden olmaktadır. Alıcıların konut seçenekleri üzerinden kefilsiz ve peşinatsız kredi kullanmadan ev sahibi olmasını sağlayacak Birtep, İzmir’in en güzel ve güvenilir semtlerindeki konutları değerlendirmenizi sağlayacaktır. Güzelbahçe, Urla, Konak, Alsancak ve Karşıyaka üzerinden ev sahibi olabilir, güvenli ödeme yöntemlerine sahip olabilirsiniz.  

İzmir’de Vade Farksız Ev Sahibi Olun! 

İzmir’de en güzel konut seçeneklerine sahip olabileceğiniz imkanlar sunulurken, daire satın al işlemlerinde vade farkı kullanmadan, konutları kendi fiyatları üzerinden değerlendirme şansı sunulmaktadır. Peşinat ödemeden, konut kredisi kullanmadan ve taksitle ev sahibi olabileceğiniz Birtep’e başvuru yapabilirsiniz.  

Birtep İzmir’de Taksitli Konutlarla Anılıyor! 

Taksitli ödeme seçenekleri sunan Birtep ticaret platformu, güvenli ve avantajlı ödeme imkanlarına yer verirken, Türkiye’nin en kapsamlı taşın ve konut siteleri arasında da birinci sıradadır. Kefilsiz, vade farksız, peşinatsız ve konut kredisiz ev sahibi olabileceğiniz İzmir’de kolay ödeme yöntemleriyle bir araya gelen Birtep avantajlarından kısa zamanda yararlanabilirsiniz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.