20 milyonu aşan nüfusa sahip olan metropol kent İstanbul’da ev satma, kolay iş değildir. Konutlarda hem maddi boyut hem de duygusal nedenlerden kaynaklı olarak yanlış fiyatlandırmalar en sık yaşanan sorundur. Bir gayrimenkulü değerinde ve hızlı satabilmek için hızlı ev satma yolları ve izlenmesi gereken yöntemler vardır. Bu yöntemlerin uygulanması halinde gayrimenkul değerinde ve hızlı bir şekilde satılabilir.

Kira Getirisi Önemlidir

Gayrimenkule yatırım yapmak isteyen insanlar tarafından binanın ya da konutun kira getirisi önemlidir. Satışı hızlandırabilmek için içerisinde kiracısı bulunan yakınındaki bir daire örnek olarak gösterilebilir. Gayrimenkulün gerçek değerini ortaya koyabilmek için son bir iki yıl içerisinde yakınlarında benzer özelliklere sahip gayrimenkullerin satış fiyatları belirlenebilir. Ya da yakın çevrede bulunan ve hala satışı devam eden benzer evlerin fiyatları özellikleri ve ne kadar zamandır satılık olduğu gibi konular alıcıya bildirilmeli. Hızlı ev satmak için özelliklerini açıkça belirtmekte fayda vardır.

Doğru Alıcıya Ulaşmak

Konutun büyüklüğü, kat sayısı, kalitesi, yapı bileşenleri, mimari özellikleri, inşaat tarihi ve sosyal hizmetler emlak piyasası için önemli kriterlerdir. Gayrimenkul satışında hızlı bir satışın gerçekleşmesi için en önemli detay doğru alıcıyı çekmektir. Yapılan reklam ya da tanıtımlarda öncelikle gayrimenkulün hangi potansiyel kitleye uygun olduğu konusu açıkça belirtilmelidir. Hızlı bir gayrimenkul satışı için ulaşılacak kitleler içinde;

  •  Bekar gençler
  •  Genç çiftler
  •  Orta yaşlı bekarlar
  •  Çift gelire sahip olan çocuksuz aileler
  •  Çocuklu aileler
  •  Büyük aileler
  •  Yatırımcılar
  •  Yabancı alıcılar ilk sıralarda yer alır.

Değerinde Hızlı Satış

Evini değerinde ve hızlı bir şekilde satmak isteyenler Birtep desteği ile amacına ulaşıyor. Kaliteli hizmet anlayışının yanı sıra uzman görüşü ve güvenilir satış politikası ile alıcı ve satıcıyı buluşturan birtep, evin hızlı şekilde satışını gerçekleştiriyor. Alanında profesyonel olan uzman personel hem alıcı hem de satıcı arasında hak kaybı yaşanmasını ortadan kaldırıyor. Konutun özellikleri ve fiyatını dikkate alarak her iki tarafında karlı bir şekilde alışveriş yapmasını destekliyor.

Birtep, Alıcı Ve Satıcı İçin Güven Demek

İstanbul ev sat avantajları ile hem alıcı hem de satıcı için güven veren Birtep hızlı şekilde konutu satılmasını sağlıyor. Şirket kuralları sayesinde Alaca güven içerisinde ev alım işlemleri gerçekleştirirken satıcı da yine güven içerisinde işlemlerini tamamlıyor. Uzun zamandır satılmayan gayrimenkulleri çok kısa sürede satan Birtep avantajlarından yararlanmak için yapılması gereken satıcı tarafından konutun Birtep portföyü altında paylaşılmasıdır.

Ev Satmak Artık Çok Kolay

Birtep tarafından sunulan fırsatlar sayesinde satıcının evini hızlı şekilde satmasına imkan tanır. Birtep portföyünde konutu gören alıcı şartları uygun olduğu anda vakit kaybetmeden evi alır. Birtep pazarlama tecrübesi ve uzman danışman desteği yeni ev almak ve ev satmak artık çok kolay.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.