TUİK 201 verilerine göre 15 milyon 67 bin ve 724 kişilik nüfusa sahip olan İstanbul, 2020 yılında konut endeksi üzerinden de birinci sırada yer almaktadır. Faizsiz ve taksitle daire alma fırsatları sunan Birtep, konut alım ve satım işlemlerinde kullanıcıların işini kolaylaştıran güvenli bir platform oluşturmuştur.  

İstanbul Konut Alım Endeksi  

2020 ocak ayında artmış olan konut alım oranı İstanbul’da % 12 oranında artış gözlemlenmiştir. Avcılar, Başakşehir ve adalar üzerinden konut alım hızla artarken, internet emlakçılığının sağladığı kolaylıkla alıcıların işlemleri de hız kazanmıştır. Faizsiz ev al seçeneklerinden yararlanarak, konut kredisine ihtiyaç duymadan kısa zamanda ev sahibi olma fırsatı sunulurken, kefilsiz ve vade farksız imkanlar sunulmaktadır.  

Alıcılara en kolay seçenekler sunulurken, kredisiz daire satın al işlemleri için Birtep güvenli emlak platformuna başvurmaları yeterli olacaktır. Son yıllarda İstanbul’da artan alım endeksine katkı sağlamış olan taksitle ve faizsiz seçenekler, anahtar tesliminin de kısa zamanda yapılmasını sağlayan birincil konut alım satım işlemleri arasında yer alınmıştır. 

% 0 Faizsiz İstanbul’da Ev Al! 

İstanbul’da uygun fiyata ev bulmak son zamanlarda zorlaşmıştır. Özellikle pandemi süreci ve konut kredisi veren kamu bankalarından sonra fiyatlar artış görmüş, bu süreçte emlak piyasasına yansımıştır. Kredisiz daire satın al seçeneğinden yararlanabileceğiniz Birtep projeleri, kullanıcıların en uygun fiyat aralığında, kira öder gibi ev sahibi olmasını sağlayacak güvenli ticaret platformuna dönüşmüştür. Nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu İstanbul’da ev alım ve satım işlemleri oldukça kolaylaşmış % 0 faiz seçenekleriyle, vade farksız, gecikme faizsiz kira öder gibi ödeme yöntemleriyle bir araya getirilmiştir. Kefilsiz ev satın al seçeneğinden yararlanabileceğiniz güvenli bir platforma dönüşmüş olan Birtep’e başvuru yapabilirsiniz. 

Kira Öder Gibi Ev Alma Fırsatları! 

İstanbul’da ev satın al seçeneği, kira öder gibi taksitli ödeme planlarıyla sunulmaktadır. Kredisiz, faizsiz ve vade farksız seçenekler sunmakta olan konut avantajları, kısa zamanda anahtar teslimi almanıza yardımcı olacak ve hayal ettiğiniz evinize yerleşmenizi sağlayacaktır. Geniş, ferah ve konforlu bir ev için en iyi seçenekleri taksitle alabilmeniz sağlanacaktır.  

İstanbul’da Konut Kredisiz Ev Seçenekleri  

Konut kredisi % 0,74 oranında faiz sunarak, konut sahibi olmak isteyenlerin uzun süre borçlarla mücadele etmesine neden olmaktadır. Birtep, üyelerinden kefil, faiz ve vade farkı istemeden kolay yöntemlerle aylık ödeme planı oluşturulmasını sağlayacak seçeneklere yer verir. İstanbul’da kredisiz ev sahibi olmak için güvenli ödeme alanı oluşturulmuştur.  

Birtep Taksitle Ev Seçenekleri İstanbul’da  

İstanbul’un en çok konut alım ve satım işlemleri yapılan ilçelerinde uygun fiyat, ekonomik ödeme seçenekleri sunan Birtep, kısa zamanda anahtar teslimi almanızı sağlayacaktır. Faizsiz, vade farksız,  kredisiz ve kefilsiz ev sahibi olmak için ev ve konut seçeneklerine Birtep üzerinden bakabilir, ödemelerinizi taksitle yapabilirsiniz.  

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.