Evleneceklere ve konut alacaklara 2020 yılında devlet destek sağlıyor. İlk kez konut alacaklara 82 bin TL hibe desteği vererek, bu süreçte konut sahibi olmak isteyenlere özel seçenekler sunulurken, aynı zamanda birikimlerini bankaya faize koyarak son dönemde sıfır ve ikinci el ev sahibi olma şansı veriliyor.

Konut Hesabı Açarak Ev Sahibi Olabilirsiniz!

Yeni ev hayalleri kuranlar ve ev sahibi olmak için bekleyenler için devlet hibesi ile konut sahibi olma seçenekleri sunuluyor. Devletin geri ödemesiz hibe desteği sağladığı programda, konut almak isteyenler ve evlenecek olanlar için hibe miktarında artış sağlandı. Pandemi sürecinde yaşanan emlak sıkıntıları nedeniyle hem emlak piyasasının canlanması hem de ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerinin gerçekleştirilmesi için devletten 82 bin TL destek paketi sağlanıyor!

İlk kez konut alacaklara hibe desteği vermekte olan devlet, bu süreçten sonra geri ödeme istemeden destek olarak, birçok ev sahibi olmak isteyen yeni evli çiftin ve ilk konut sahibi olacakların yüzünü güldürüyor.

Konut Hesabı Hibe Oranları Ne Kadar?

Konut hesabı açanlar için uygulanacak olan hibe destek paketinde, 36 ile 47 ay devlet destekli % 15 oranında destek sağlanıyor. Bu oran 24 bin 741 TL’ye tekabül ederken, 48 ile 59 ay için 26 bin 645 TL olarak hesaplanıyor. Aynı zamanda 60 ay üzerinden de 28 bin 548 TL ile % 25 oranında hibe hesabı yapılırken yeni evlenecek çiftler için hesabın ortak açılması halinde 57 bin TL destek paketini vereceğini açıklıyor. Bu süreçte herkesin ev sahibi olması için yenilikçi bir dönemin başlaması sağlanırken, emlak piyasasında da hareketlenmeler oluyor.

Geri Ödemesiz Konut Hibe Desteği!

Birikimlerini bankada faize koyabilecekleri şekilde düzenlenen kampanyada, hem ev sahibi olmak isteyenlerin hem de evini satacakların yüzü gülüyor. Bu süreçte ev alımlarınızı online emlak sitesi üzerinden yaparak, güvenli bir şekilde yatırım yapabilirsiniz. 36 aylık hesabı olanlara geri ödemesiz hibe desteği sağlanırken, paranızın da değerlenmesi faiz oranlarına kalıyor.

Konut Sahibi Olmak İsteyenlere Yeni Hibe Paketi!

36 ay ile 60 ay arasında devlet desteği sağlamakta olan konut hesabı, pandemi sürecinde zorluk çekmekte olan kiracıların yüzünü güldürüyor. Bu süreçte yeni evliler için değerlendirilmekte olan hibeler, kısa dönemde ev sahibi olmak isteyenlere özel seçenekler sunuyor. Başvuru işlemlerini kamu bankalarından yapabilirsiniz.

Birtep’de Hibenizi Değerlendirin!

Birtep üzerinden konut hibelerinizi değerlendirerek ev sahibi olabilirsiniz. 82 bin TL hibe desteği sağlamakta olan devletin size sunduğu imkanları, uygun ve yenilikçi yatırım alanlarından biri olan online alıcısı hazır ticaret platformu üzerinden alabilirsiniz. Almak ve satmak istediğiniz konutlar için faizsiz ve en uygun maliyetle ev sahibi olabilirsiniz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.