Gayrimenkul danışmanlığı portföyünde bulunan konutların kiralama ve satış sayılarındaki artış ilgi çekici emlak ilanı oluşturma işlemleri ile gerçekleşir. Emlak sitesine giriş yapıldığında aranan satılık ya da kiralık konutun ilan sayfasının oranının yüksekliği hedef kitleye ulaşmak da önemli rol oynar. Aynı zamanda iyi yapılan bir reklam hem gayrimenkul şirketinin hem de danışmanlarının başarısına paralel şekilde kazançlarının da artmasına katkı sağlar.

Sağlam Profesyonel İmajı

Etkili ve göz dolduran emlak ilanları gayrimenkul şirketlerine rekabet avantajı sağlamasının yanı sıra birçok mal sahibi açısından da birlikte çalışma nedeni oluyor. Bölgesindeki emlak sektörüne hakimiyeti tercih edilen profesyonel imajı daha da sağlam hale geliyor. Birçok insanın kafasında ilgi çekici emlak ilanları nasıl oluşturulur sorusu belirdi, daha fazla sahip olmanın yolları şu şekilde sıralanır;

  •  Bölgede markalaşmalı
  •  Belli bir uzmanlık alanı seçilmeli
  •  Pazarlama konusunda strateji belirlenmeli
  •  Güçlü bir iletişime sahip olunmalı
  •  Hedeflenmiş bir emlak ilanı sayısı bulunmalı
  •  Bulunulan ilçede ya da ilde emlak pazarı yakından takip edilmeli
  •  İlgi çekici konut ilanı özenerek hazırlanmalıdır.

Kazançlı Geri Dönüş

Bölgede markalaşma; Gayrimenkul sektör içerisinde faaliyet gösteren emlak ofisleri ilanlarını arttırarak markalaşabilirler. Marka haline gelmek hem gayrimenkul ofisinin hem de emlak danışmanı bölgede ilk akla gelen olmasını sağlar.

Belli bir uzmanlık alanı seçilmesi; emlak ofisi ya da danışmanlar ticari gayrimenkul, lüks konut, 1. el daire, ikinci el konut gibi belli bir alanda portföy oluşturmalıdır.

Pazarlama konusunda strateji belirlenmeli; belirlenen uzmanlık alanı yönünde pazarlama faaliyetlerinin de geliştirilmesi gerekir.

Güçlü bir iletişime sahip olmak; emlak sektöründe yeni çevre kazanmaya yardımcı olur. Tanışılan her insanın iletişim bilgilerini mutlaka bir dosya halinde saklamak iş hayatı için olumlu bir adım olacaktır.

Hedeflenmiş bir emlak ilanı sayısı; özellikle yurt dışında sık rastlanan bir durumdur. Emlak ofisleri ve emlak danışmanları belli sayıda ve belli periyotlarda emlak ilanları yayınlamayı hedef belirler. Belirlenen bu hedef çalışma temposuna oluşturacağı gibi aynı zamanda daha verimli ve daha kazançlı bir geri dönüş sağlar.

Bilgi Güven Demektir

Bulunulan ilçede ya da ilde emlak pazarı yakından takip edilmeli; çünkü bilgi her zaman güven anlamına gelir özellikle de emlak dünyası için. Emlak sektörünün durumu, gelecek için yapılan öngörüler gibi güncel haberler mutlaka takip edilmelidir. Bilgi sahibi olma satıcı için tercih edilir ve uzman gayrimenkul danışmanı olarak görülmeyi sağlar.

Emlak ilanları özenerek hazırlanmalıdır; çünkü iyi bir ilan alıcının gözüne marka imajını besler. Emlak ofisinin ya da emlak danışmanının işinde gerçek ve profesyonel olduğunu gösterir. Birtep uzmanlığında hazırlanan ilanda kullanılan fotoğrafın kalitesi, ilan başlığı dikkat çekici olması, yeterli açıklama bilgisini bulunması bir iletişim bilgisinin doğru olduğuna dair dikkatli ve ilgi çekici emlak ilanı hazırlama konusunda özenli davranılmalıdır.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.