Evinizi satabilmek için, fotoğraflarını çekmiş, bu fotoğrafları internete eklemiş, emlakçılar ile görüşmüş, ilan vermiş ve hala evinize alıcı bulamamışsanız, artık bunu dert etmenize gerek yok. Evinizi en uygun fiyatlar ile beklemeden satabilmeniz mümkün. Birtep ile alıcısı hazır şekilde evinizi kolaylıkla satabilirsiniz.

Evinizi Değerinde Satın

Evinizi satarken, evinizin piyasa değerine dikkat etmeniz gerekiyor. Piyasa değerlerinin üstünde bir eve kullanıcı bulamayabilir, piyasa değeri altında satmış olduğunuz bir evden zarar edebilirsiniz.

Birtep, evinizin değerini uzman olarak değerlendiriyor ve satılması en makul olan fiyat üzerinden satışını gerçekleştiriyor. Evinizi satmak için aylarca beklemiş ve bir sonuç elde edememişseniz, Birtep ile bunun ne kadar hızlı olduğunu görerek şaşıracaksınız.

Evinizin, uzman ekspertizler tarafından değeri bulunur ve bu sayede gerçek fiyatından satışı sağlanır.

Evinizi Hızlıca Satın

Evinizi satabilmek için uzun süre beklemenize gerek yok. Evinizi anlatan ve alıcıların en doğru şekilde yararlanabileceği satış politikası ile eviniz kısa sürede satılıyor.

Evi satarken önemli olan durumlardan birisi de evin çekilen fotoğraflarıdır. Alıcılar, evi almaya gelmeden önce, evin fotoğraflarına bakarak bir beğeni oluştururlar. En doğru çekilmiş fotoğraflar ile kısa sürede alıcı bulmak mümkündür.

Satış Danışmanınız Önemlidir

Ev satmak için bir danışmandan yardım almak, işinizi kolaylaştıracaktır. Danışmanın kısa sürede geri dönüşler yapması, alıcılar ile iyi ilişkiler geliştirmesi, alıcının alım gücüne uygun pazarlama teknikleri sunması, evin daha hızlı şekilde satılmasını sağlamaktadır.

Evinizi, ilgisiz ve güven vermeyen danışmanlar ile satmak, hem evinizin değerini düşürecektir hem de alıcı bulmak zorlaşacaktır. İşini iyi bilen ve müşterileri ile ilgilenen danışmanlar ile çalışmak evinizin daha hızlı satılmasını sağlayacaktır.

Uygun Pazarlama Yöntemleri Seçilmelidir

Her evin, kendince, daha alıcı olan özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikleri ön plana çıkarmak, ev arayan kişilerin istedikleri özellikteki bir ev bulabilmeleri için önemlidir.

Evinizin özelliklerini doğru şekilde ve doğru yöntemler ile alıcılara duyurmak, hem güven hem de hızlı satış sağlayacaktır. Bu yüzden pazarlamaya önem veren ve pazarlama yöntemlerini tecrübeli şekilde kullanmasını bilen bir danışman ile çalışmak gereklidir.

Hızlı ve Kaliteli Şekilde Evinizi Satabilirsiniz

Evinizi satabilmek için denediğiniz yöntemlerin başarısızlığı, gerekli danışman hizmetini alamamış olmanızdan kaynaklanmaktadır. Danışmanın hem alanında uzman hem de insanlar ile ilişkileri iyi olması gerekmektedir.

Pazarlama yöntemlerini iyi kullanan ve güven uyandıran danışmanlar, evleri daha kısa süre içerisinde satabilmektedir. Evinizi hızlı ve piyasa değerinde satabilmek için Birtep ile iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede evinizi kolayca satabilirsiniz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.