Evinizi satabilmek için ilanlar koymuş, emlakçılar ile anlaşmış fakat başarıya ulaşamamış olabilirsiniz. Çok çaba sarf etmeden evlerini satan satıcıları görmek moralinizi bozmuş olabilir. Bu satıcıların evlerinin daha iyi olmasından kaynaklı olarak evleri daha hızlı alınmamaktadır. Bu satıcılar, evlerini satarken, doğru yöntemler kullandıkları için daha hızlı şekilde satış gerçekleşmektedir. Peki, evi kolay satmanın yolları nelerdir?

Evinizi Nasıl Satacağınıza Karar Verin

Evinizi kendiniz mi satacaksınız yoksa uzman desteği mi alacaksınız buna karar vermeniz gerekiyor. Yoğun iş temposu ile çalışan biriyseniz, işi uzmanına bırakmanız daha iyi olacaktır. Bu sayede evi almak isteyen alıcılar ile daha iyi şekilde irtibat kurulacak ve ev satışınız daha kısa sürede gerçekleşecektir.

Evinizi satabilmek için kullanacağınız platformları da belirlemeniz gerekmektedir. Bu platformlar, evinizin satılmasına farklı şekilde yardım etmektedir.

Evinizi Satacak Danışmanı İyi Seçin

Evinizi bir danışman yardımı ile satmak istiyorsanız, danışmanınızın seçimi çok önemlidir. İşinde uzman ve insan ilişkileri açısından iyi olan birisiyle çalışmanız, evinizi satmanızda size yardımcı olacaktır.

Danışmanınızın güvenilirliği ve tanınmışlığı da ev satmak için önemlidir. Kimse parasını güven vermeyen bir satıcı ile paylaşmak istemez. Aynı zamanda, isim yapmış bir danışman ile çalışmak, daha çok talep olacağı için, evin daha kısa sürede satılmasını sağlayacaktır.

Evinizi Değerinde Satın

Evinizi satarken belirleyeceğiniz fiyatın, piyasa değerlerine uygun olması gerekmektedir. Piyasa değerlerinin altında satılan bir ev size zarar ettirecekken, piyasa değerinden yüksek belirlenmiş bir fiyat da evinizin satılmasına engel olacaktır.

Kolay ev satmak için fiyat belirlemeden önce bir ekspertiz ile görüşerek, evinizin gerçek fiyatının ne olduğunu belirlemeniz, piyasa değerlerinde zarar etmeden evinizi satabilmenize olanak sağlayacaktır.

Doğru Pazarlama Hızlı Satış Getirir

Evinizin satılması için doğru pazarlama politikası izlenmesi gerekmektedir. Hem evin ilanına koyulacak fotoğrafların doğru şekilde çekilmiş olması, hem de evin önemli özelliklerinin ön plana çıkarılması, satış işleminin yapılması için önemli faktörlerdir.

Bir danışmandan yardım almanız durumunda, işinin ehli olan danışman, ilanınızı alıcıların dikkatini çekebilecek şekilde düzenleyebilir. Bu sayede eviniz daha kısa süre içerisinde alıcı bulur.

Alıcılar ile Doğru İlişki Kurmak Gereklidir

Alıcılar, ev satın alırken, evin fiyatı ve kullanışlılığı dışında, satan kişi ile oluşturmuş oldukları ilişkiye de önem vermektedir. Bir alıcı ile fazla samimi olmak iyi karşılanmayacaktır. Aynı şekilde, alıcılar ile iletişim kopukluğu yaşamak da evin satışı için iyi olmayacaktır.

Evin satılabilmesi için alıcılar ile gerekli düzeyde iletişim kurulmalı ve ilgilenilmelidir. Evinizi hızlı ve kolay şekilde satabilmek için Birtep desteği alabilir, işlemlerinizi uzman görüşü altında gerçekleştirebilirsiniz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.