Ev alırken hangi cephe olmalı; Hayalini kurduğunuz evin nasıl olması gerektiğini planlarken aynı zamanda avantajlarını ve dezavantajlarını da düşünüyor olabilirsiniz. Doğu, kuzey ya da batı gibi seçenekleri değerlendirirken, güneşli ya da loş ev seçimlerini de kendinize göre yapabilirsiniz. Ancak yaşadığınız şehir iklimine göre de ev seçerken dikkat etmeniz gereken hususlar vardır.

Ev Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Mevsim koşullarına ve yaşanan ilin iklim coğrafyasına göre ev seçerken dikkat edilmesi gereken cephe özellikleridir. Soğuk bir kentte yaşıyorsanız, güneş görmeyen bir cephe hem soğuk hem de sağlıksız bir evde yaşamanıza neden olacaktır. Kış aylarını zorlu geçiriyorsanız özellikle doğu tarafından güneş gören bir evde yaşamanız tavsiye edilmektedir. Pencerelerin ısı yalıtımına aynı zamanda merkezi ısınma koşullarına da bakarak evinizin hangi yönde olacağına karar verebilirsiniz. Güney veya kuzey seçimlerinizi yaparken, ısı, rüzgar aynı zamanda iklimsel koşullar da önemli olacaktır.

Salon, yatak odası ve mutfak tarafından cephenin nereye baktığını, manzarasının neler olduğunu da dikkat ederek seçmeniz sizin için ideal evi bulmanızda yardımcı olacak püf noktalar olacaktır.

Konut Kredisiz Ev Almak Mümkün Müdür?

Konut kredisiz ev almak için öncellikle taksitle ev seçeneklerine bakmanız gerekecektir. Konut kredisi son zamanlarda düşük faiz oranlarına tabi tutulsa da ödemesi zahmetli olan ve uzun süreli bir ödeme planı gerektiren seçenekler sunar. Ev seçeneklerini yönüne göre değerlendirirken fiyat aralıkları aynı zamanda taksit imkanlarını da incelemeniz önemli olacaktır. Son zamanlarda sunulan seçenekler arasında konut kredisiz ev sahibi olma imkanlarına da yer verilmiş, son dönemin en avantajlı emlak seçenekleri de alıcılara sunulmuştur. Hayalinizdeki evin cephesini seçerken konut kredisiz imkanlardan da yararlanabilirsiniz.

Taksitle Ev Alma Fırsatları

Taksitle ev alma seçenekleri size kolay ödeme imkanları sunacaktır. Son zamanlarda sunulan finansal destek alanında da alım satım işlemleri yaparak, sıfır ve ikinci el ev alma imkanlarından yararlanabilirsiniz. Konut kredisiz, peşinatsız ve vade farksız ödeme planlarına göre siz de hayallerinizdeki eve istediğiniz cephe üzerinden kavuşabilirsiniz.

Hayallinizdeki Evi Kendi Cephenizden Seçin!

Hayalinizdeki evi kendi cephenizden seçmek için size özel seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Taksitle ev alma aynı zamanda kredisiz ev alma imkanları sunulurken, kuzey ve güney cephesinden de sıcak samimi bir eve sahip olma imkanlarını değerlendirmeniz sağlanacaktır. Hayallerinizi gerçekleştirecek ev imkanlarını online emlak platformu üzerinden seçerek alım ve satım işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Birtep Hayalinizdeki Evin Platformu

Hayalinizdeki evi internet üzerinden bulmanızı sağlarken, güney ve kuzey cephesine uygun seçenekleri size sunacaktır. Uygun fiyatla alım ve satım işlemleri yapabileceğiniz güvenilir online emlak, kısa zamana hayal ettiğiniz bütün seçenekleri taksitle ya da peşinatsız bir şekilde alabileceğiniz imkanları karşınıza getirecek bir platform olarak kurulmuştur.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.