Birçok ev fiyatı artış gösterirken, son dönemde hem devletin hem de özel şirketlerin sapladığı seçeneklerle kolay bir şekilde ev alım işlemleri yapılabiliyor. Ev alırken değerlendirilmesi gererek fırsatlar arasında kamu bankalarının sağladığı kredi destekleri, devlet hibesi ve aynı zamanda TOKİ olasılıkları da göz önünde bulundurulabilir.

Konut Kredisiyle Ev Alma

Konut kredisi ile ev almak düşük faiz oranlarıyla avantajlı görünse de son dönemde artan faizlerle birlikte biraz can sıkıcı olabilir. Devletin sağladığı düşük faiz oranlarıyla, bankadan kredi alabilir ancak dosya masrafları ve peşinat kısıtlamalarına tabi tutulabilirsiniz. Bu da son dönemdeki faiz artışlarıyla birlikte biraz can sıkıcı olsa da ev alırken değerlendirilmesi gerekenler arasında yer alabilir. Konut kredisi için kamu bankalarına başvuru yaparak bu süreci değerlendirebilirsiniz. Hem ödeme planlarında hem de peşinat alanında yardımcı olacak desteklerden biri olurken 20 aylık peşinat ödeme işlemlerini de yerine getirmeniz gerebilir. Aynı zamanda kredi notu ve alınacak kredinin konuta uygun olup olmadığı da önemli olacaktır.

TOKİ Başvurusuyla Ev Almak

Son dönemde kullanılan bir ev alma seçeneği olarak TOKİ’de ev sahibi olmanızı sağlayacaktır. Ancak TOKİ uygulamasında çekiliş ve kura yöntemi kullanıldığı için yatırımlarınızı bu yönde değerlendirmeniz için öncelikle koşullara uymanız ve konut çekilişinde çıkmanız gerekmektedir. Konut kredisinden ayrı olarak değerlendirilmesi gereken bir alan olan TOKİ aynı zamanda istediğiniz ev fırsatlarını da sunmayabilir. Devletin sağladığı imkanlarla yapılan gayrimenkuller, Türkiye’nin belirli şehirlerinde bulunurken aynı zamanda istenilen semtte de olmayacaktır. Emlak konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı seçeneklerini değerlendirirken bu fırsat eşitliği ve istenilen belgeleri de gözden geçirmeniz gerekecektir.

Devlet Hibesiyle Ev Alma Kampanyası

Devletin sağladığı yeni evlilere ve ilk defa konut sahibi olanlara hibe desteği ile ev alma şansınızı artırabilirsiniz. Ev sahibi olma hayalleri kuranlar için uygulanmakta olan fırsatlar arasında 82 bin TL hibe desteği sağlanarak, kolay ve hızlı bir şekilde ev sahibi olmanız sağlanacaktır. Yeni emlak projelerine de bu sayede göz gezdirebilirsiniz.

Sıfır Konut Alma Kredisi Fırsatları!

Sıfır ve ikinci el konut alma kredisini de değerlendirerek ev sahibi olabileceğiniz gibi faizsiz seçeneklerle kısa yoldan ev sahibi olabilirsiniz. Size sunulacak olan Birtep kolaylığıyla, güvenli ödeme ve çözüm ortaklığı da sağlanacaktır. Online alandan başvuru yaparak sıfır ve ikinci el ev fırsatlarına bakabilirsiniz.

Faizsiz Ev Alma Seçenekleri

Konut ve taşıtlar için uygun maliyetler sunulmakta olan Birtep, konut sahibi olmak isteyenlere faizsiz seçenekler sunuyor. Güvenli ödeme ve kolay bir şekilde satın alma işlemi yapılan online emlak seçeneklerinden alıcısı hazır ticaret platformu üzerinden alım ve satım işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ev alırken fırsatlar için araştırma yapıyorsanız, bu konuda size kısa zamanda destek olacak ve başvurularınızı değerlendirecektir.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.