Ev satın almak için mutlaka büyük krediler altına girilmesi ya da yıllarca birikim yapılması gerekmemektedir. Herhangi bir peşinat ödemek zorunda kalmadan ya da kredi çekmeden 6 adımda ev satın alabilirsiniz. Hem de tüm adımların gerçekleştirilmesi çok kolay ve sadedir. 6 adımda ev nasıl alınır ev alma işlemi kredisiz nasıl yapılır;

Adım 1: Evinizi Seçin

Tabii ki bütün ev alma işlemlerine başlanması için en uygun evin seçilmesi gerekmektedir. Evinizi seçerken cevap vermeniz gereken sorular bulunmaktadır. Bu sorular;

  • Evinizi nerede ve hangi bütçe ile satın almak istiyorsunuz: Eviniz için tahmini bütçenizi değerlendirmeniz ve konum olarak da size ne çok uyan evi tercih etmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme planınız ne olacak: Ne sıklıkla ne kadar miktarda ödeme yapacağınızı düşünmeniz ve bütçenize göre belirlemeniz gerekmektedir.
  • Nasıl bir finansal desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz: Eve sahip olmak için Birtep finansal desteğine ya da farklı kredilere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Adım 2: Dilerseniz Peşinatlı Dilerseniz De Peşinatsız İşlemlere Başlayın

Dilediğiniz evi seçtikten sonra evin satın alma işlemlerine başlanabilir. Beğendiğiniz evin fiyatı için ilk olarak belirlediğiniz bir miktarda peşinat ödeyebileceğiniz gibi dilerseniz peşinatsız ev alma şansına da sahipsiniz. Peşinat öderseniz kalan taksit planınız, kalan ödeme miktarınızdan hesaplanacaktır. Herhangi bir peşinat ödemezseniz de tüm ödeme miktarınız taksitlere bölünecektir.

Adım 3: Taksitinizi Belirleyin

Peşinatınızı ödedikten sonra kalan ya da peşinatsız tüm ödeme miktarının nasıl taksitlendirileceğini kendiniz belirleyebilirsiniz. Aylık olarak düşündüğünüz ve planladığınız miktarda ödeme yapabilirsiniz. Elbette yüksek miktarlarda taksit ödemesi yapmak ya da peşinat ödemesi yapmak ödemenizin daha erken bitmesini sağlayacaktır ancak Birtep sizlere peşinatsız ve dilenilen miktarda ödeme fırsatı sunmaktadır.

Birtep ile yapılan peşinatsız taksitle ev satın alma işleminde herhangi bir alt limit bulunmadığı için her bütçeden insanın ev sahibi olması sağlanır. Böylece herkes ev sahibi olmanın tadına varabilir ve dilediği gibi yatırımını yapabilir.

Adım 4: Sözleşme

Evinizi beğendiniz, ödeme planınızı tamamladınız, artık geriye sözleşme yapma ve ev sahibi olmaya geldi. Tüm haklarınızı korumak ve herhangi bir zarara uğramamanızı sağlamak için sözleşme imzalanmaktadır. Tüm bu sözleşmede satın alma işlemlerinin ince detayları dahi bulunmaktadır. Böylece ileride herhangi bir problemle karşılaşmazsınız. Ödeme işlemleriniz de iki taraf açısından da güvence altına alınacaktır. Böylece taksitle ev alma işleminiz tamamlanacaktır.

Adım 5: Noter ile Sıra Belirleme

Evinize ne zaman kavuşacağınızın belirlenmesi için sıra alınması gerekmektedir. Bu sırada sizin gibi daha önceden peşinatsız ev almak için bizimle birlikte anlaşmış diğer müşterilerimiz de bulunmaktadır. Noter huzurunda alınan sıra ile birlikte belirlenmiş tarihle herhangi bir şüpheye düşmeden ödemeleriniz gerçekleştirebilir ve belirlenen tarihte ev sahibi olabilirsiniz.

Adım 6: Ev Sahibi Olun!

Tüm bu işlemlerin ardından ev satın alma işleminiz tamamlanacaktır. Artık noter tarafından belirlenen tarihte Birtep sizin için evi satın alacak ve size teslim edecektir. Siz de evinizde huzurla ve mutlulukla yaşamaya başlayabilirsiniz.

Eğer teslim tarihinden sonra taksitleriniz devam ediyorsa belirlenen şekilde taksitlerinizi ödemeye devam edebilirsiniz. Ev sahibi olduktan sonra Birtep sizden herhangi bir komisyon, vergi ya da faiz tahsil etmez. Güvenle evinizi satın alabilir ve yaşamaya başlayabilirsiniz.

Birtep ile herhangi bir kredi çekmeye ihtiyaç duymadan peşinatsız, kredisiz, kefilsiz ev sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey web sayfamız, telefon numaramız ile bize ulaşarak başvuruda bulunmaktır. Bunun ardından herhangi bir peşinat ödemeden ev sahibi olmaya başlamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Birtep Başvuru FormuDetaylı bilgi için biz sizi arayalım.